Volunteers

40 bunar fest

i falenderon vullnetarëve për punën e palodhshme të tyre.

Ennes Salaji

Enes-Salaji

Zani Vula

Untitled-1

Erza Toçilla

Erza Toqilla

Velsan Gjinali

velsan-gjinali

Armend Hafizallar

armend mbiemri

Senol Arapi

Senol Arapi

Laureta Paqarizi

Laureta Paqarizi

Tuncay Lalos

Tuncay Lalos

Bekim Bajrami

Bekim Bajrami

Faridin Sharovi

Faridin Sharovi

Edin Arapi

edin-arapi

Erkan Krasniq

avtar4

Albion Kryeziu

Albion Kryeziu

Agon Pirku

agon-pirku

Uran Tamniku

Uran Tamniku

Tribuna

Mbahet edicioni i nëntë i “40 Bunar Fest”

http://goo.gl/fAYXD

EL Pais

Una embarcación vuelca durante la ‘Bunar Fest’ en Prizren (Kosovo).

http://goo.gl/PEqBO

koha.net

”40 Bunar Fest” nxjerr fitues sërish “veteranët”

http://goo.gl/xi0iJ

koha.net

Garë dhe argëtim për një lum më të pastër

http://goo.gl/mgbdA

hurriyet

ilginc yarisa ilgi buyuktu

http://goo.gl/VUnqs
Sponsors